Lako i natenane

Pileće grudi i Stišnjena šunka sa manje od 2% masti i bez glutena, jer svako ko drži do sebe vodi računa o onome što jede.
sunke-za-sajt.PNG

Zdrava, uravnotežena i redovna ishrana, odavno nije modni hir već svakodnevna praksa, dobra navika koja, uz redovne fizičke aktivnosti, značajno poboljšava uravnoteženost metabolizma, psiho-fizičko stanje i ukupan kvalitet života.

A život je jedan. I zato je važno da se, uprkos svakodnevnim obavezama, u životu odgovorno i natenane uživa, bez suvišnog i nepotrebnog odricanja. I baš zato su vam potrebni provereni, kvalitetni a praktični proizvodi od kojih, brzo i lako, nastaju lagani obroci.

Ali kako da u vremenu konstantnih inovacija, u moru novih senzacija, odolite pritisku prolaznih trendova i ne zaboravite ono najvažnije, ono što se kod nas, u Vojvodini, od vajkada poštuje i podrazumeva – istinski dobra hrana je izvor zadovoljstva i uživanja?

Lako, eto kako! Tako što vaš omiljeni zalogaj ima manje od 2% masti, 0% glutena i nimalo griže savesti. A još kada vam kažemo da 100g proizvoda sadrži svega 75 kalorija, ostaje samo ukusna dilema a na vama je da odlučite ko je novi, nezaobilazan deo lake večere ili doručka – Pileće grudi ili Stišnjena šunka.