Inovacijom do najvišeg kvaliteta

Neoplanta koristi Baader sirovine u proizvodnji mesnih prerađevina
PipiBaader.png

Na domaćem tržištu dostupne su prerađevine unapređenog kvaliteta, pripremljene od sirovina dobijenih inovativnom nemačkom Baader tehnologijom separacije pilećeg mesa. Upotreba Baader sirovina najvišeg kvaliteta trend je u zemljama Evropske Unije, a u Srbiji ih koristi kompanija Neoplanta u proizvodnji Pipi polutrajnih kobasica.
Direktor marketinga i razvoja u Neoplanti, Slavica Adžić, ističe da ovom investicijom kompanija nastavlja sa unapređenjem proizvodnje oslanjanjem na inovativne tehnologije, a sa željom da nagradi potrošače koji kompaniji ukazuju svoje poverenje.
„Jasan cilj kome težimo jeste apsolutno zadovoljstvo potrošača proizvodima vrhunskog kvaliteta. Unapređenjem recepture Pipi proizvoda želeli smo da obradujemo decu, ali i sve roditelje koji vode računa o sastavu proizvoda koje koriste u ishrani svoje porodice. Zahvaljujući Baader tehnologiji, potrošačima sada pružamo proizvod prepoznatljivo dobrog Pipi ukusa, pouzdanog kvaliteta i savršene teksture, bez žilica i hrskavice“, kaže Adžić, dodajući da unapređena receptura neće uticati na promenu cene proizvoda.
Baader tehnologija je najsavremenija nemačka tehnologija koja se koristi u separaciji pilećeg mesa, a čiji je cilj stvaranje visokokvalitetne sirovine za proizvodnju mesnih prerađevina. Baader je renomirani svetski proizvođač inovativnih mašina za preradu mesa, koje precizno odvajaju meso od drugih, tvrdih delova poput hrskavice.