Diskont znači niža cena

Od jula 2018. godine cene u našem D1 diskontu su niže i do 35-40%.
IMG_7892.jpg

Dragi sugrađani i kolege,

 

Mi u Neoplanti smo odlučili da dodatno “podgrejemo” letnju atmosferu i sa zadovoljstvom vas obavestimo da vas od jula 2018. godine čekaju brojna iznenađenja u našem diskontu D1.

Naši potrošači su naši najbolji ambasadori i zato smo želeli da sniženjem cena naših proizvoda nagradimo lojalnost svih potrošača. U narednom periodu u diskontu D1 omiljene Neoplanta proizvode možete kupovati po najpovoljnijim cenama, a pojedini artikli biće sniženi i 35-40 odsto u odnosu na redovne cene.

Pored toga, svi naši zaposleni imaćete dve dodatne pogodnosti:

  • Mogućnost kupovine proizvoda na rate, i to do šest mesečnih rata bez limita vrednosti kupovine.
  • Ukoliko tri osobe koje naš zaposleni preporučite ostvare kupovinu u našem diskontu D1 u vrednosti od minimum 1000 dinara, zaposleni stičete pravo na jednokratnu kupovinu omiljenih proizvoda po sopstvenom izboru u vrednosti od 1000 dinara. Potrebno je samo da njegov prijatelj, rođak ili komšija kaže od koga je dobio preporuku, a evidencija će se vršiti u našem diskontu.

Pravo je vreme za originalne letnje zalogaje! Zato što pre požurite u naš D1 i uz popuste koje smo pripremili uživajte u omiljenim Neoplantinim ukusima!